FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Services

Services for Your Wedding

Da startul distractiei cu noi!

Platforma Selfie Video 360

DETALII →

Platforma Video Booth 360 pentru evenimente, este un echipament ce inregistreaza cadre la 360 grade, iar rezultatul este un video cu efecte slow / fast motion, reverse si boomerang, ce poate fi distribuit pe social media. Camera se roteste in jurul tau si tot ce trebuie sa faci este sa adopti cele mai uimitoare ipostaze.

Platforma Video Booth 360 Selfie pentru evenimente cu Brat Rotitor Reglabil si Suporturi pentru Diferite Dispozitive.
Platforma Selfie Photo Booth 360 poate fi folosita pentru realizarea de fotografii sau pentru crearea unor videoclipuri panoramice. Platforma este destinata organizatorilor de evenimente, prestatorilor de servicii foto/video, amatorilor de imortalizari ale momentelor memorabile, magazi

Oglinda Magica (Photobooth)

DETALII →

Cabina foto OGLINDĂ este un produs de ultimă generație, oferind o interfață mult mai interactivă și foarte atractivă. Se încadrează perfect pentru orice tip de eveniment datorită aspectului elegant. Experiența utilizatorului este una deosebită prin utilizarea touch-screen-ului direct pe suprafața oglinzii, prin animațiile colorate dar şi prin realizarea fotografiilor de o calitate superioara.

  • Echipamente de ultimă generaţie în interior, care îţi asigură poze clare şi print fără întârzieri, rezistent la apă și UV;
  • Cele mai multe accesorii fizice (180 pălării, ochelari, măşti, props) şi accesorii virtuale (costume, bărbi, peruci etc.) iar pe multe din ele nu le vei găsi şi la alte cabine foto;

Fum Greu si Artificii

DETALII →

Fum Greu si artificii – „Vă putem oferi o noapte de vis, lăsând impresia unei atmosfere magice cu ajutorul acestui fum greu, a unor decorații splendide și eventual a unor jocuri de lumini incredibile.”, „vă putem pune la dispoziție o gamă vastă de artificii, în diferite modele, în diferite culori, pe diferite durate de timp, după bunul dumneavoastră plac”, Deși sunt produse relativ noi, sunt foarte folosite în mediile festive și din ce în ce mai căutate în România.

Cocktail Bar

DETALII →

Barul Mobil sau Cocktail Barul, a devenit un “must have” la orice eveniment, fie el nunta, botez, petrecere corporate sau chiar majorat. Ne dorim ca dumneavoastra sa aveti o experienta interesanta, de neuitat si speram ca propunerile noastre sa va inspire si sa ne alegeti sa va fim aproape in acest moment important al vieții.

 

Wedding Events

Tun de Confetii

DETALII →

Tunul este acel accesoriu ce poate da petrecerii tale zgomot si trezeste prin zgomot invitatii din ce fac in acel moment.
Tunul este indicat pentru orice tip de petreceri:nunta,aniversare,botez,samd.
Momentul in care le puteti folosi poate varia in functie de dorinta dumneavoastra,dar cele mai uzuale sunt intr

The Chardonnay Program

DETALII →

Baloane heliu – Putem face buchete din cateva baloane cu heliu simple sau combinate cu deosebitele baloane folie sau lasate individual pe tavan cu codita lunga, din rafie incretita.

 

Efecte Pirotehnice & Artificii

DETALII →

Realizam programe pirotehnice pentru diverse evenimente cum ar fi: nunti & botezuri, petreceri private si de firme, spectacole & festivaluri, prezentari de moda, concerte.

Programele contin si efectele pirotehnice pentru diferite momente ale evenimentului si il stabilim impreuna cu d-voastra in functie de eveniment si de buget.

Folosim produse cu efecte diversificate alese cu grija pentru fiecare eveniment oferindu-va de fiecare data un adevarat spectacol pirotehnic indiferent de ocazia la care doriti artificii: nunta sau botez, spectacol sau eveniment public, petrecere sau aniversare, eveniment privat sau de firma.

Invitatii personalizate

DETALII →

Pour-over etsy meditation waistcoat, everyday carry aesthetic enamel pin kinfolk readymade helvetica vegan bitters photo booth pinterest gastropub. Glossier subway tile gentrify, photo booth fap quinoa occupy. Tattooed cornhole yr, kogi kitsch vaporware kinfolk shoreditch health goth. Put a bird on it activated charcoal franzen art party.

Find

Your Style

Alegerile din jurul zilei nunții tale sunt nesfârșite și uneori copleșitoare. Noi putem ajuta! Avem toate instrumentele pentru a te ajuta să găsești serviciile perfecte pentru tine.
CONTACT
Excelent
Pe baza 48 recenzii
Adela Davidaş
Adela Davidaş
19. Iulie, 2022.
recomandă
Multumim ca ati fost alături de noi , sunteti minunați. Va recomand din tot sufletul !???
Luiza Grozav
Luiza Grozav
3. August, 2021.
recomandă
Promptitudine si Profesionalism sunt doua cuvinte cu care asi putea sa îi descriu.Ne-au oferit momente de neuitat. Mulțumesc din suflet!
Maier Alina Stefania
Maier Alina Stefania
30. Septembrie, 2019.
recomandă
Multumim ca ai fost alaturi noi!!!Va recomandam cu drag!!!
Adriana Oltean
Adriana Oltean
30. Iulie, 2019.
recomandă
Mulțumim Alex pentru profesionalism și seriozitate! A fost cea mai buna alegere sa te alegem! ♥️♥️
Corina Maria Raica
Corina Maria Raica
4. Iulie, 2019.
recomandă
Multumim frumos pt ca ai fost alaturi de noi si ne-ai ajutat sa avem un moment special pe care nu-l vom uita niciodată!Multumim pt profesionalismul si seriozitatea ta!!Recomand cu incredere!!The best in town!!?????
Anne Dreghiciu
Anne Dreghiciu
11. Iunie, 2019.
recomandă
Mulțumim mult, a fost perfect! Recomand cu mare drag!?
Gálfi Lóránd
Gálfi Lóránd
9. Ianuarie, 2019.
recomandă
...........................
Iakob Lidia-Blanka
Iakob Lidia-Blanka
9. Ianuarie, 2019.
recomandă
gheata carbonica alba iulia
Mihaila Mihai Tiberiu
Mihaila Mihai Tiberiu
16. Octombrie, 2018.
recomandă
Multumim frumos pentru tot! Pentru implicare, profesionalism si seriozitate! Super echipa! Recomand cu incredere!
Cezara Dascălu
Cezara Dascălu
26. August, 2018.
recomandă
Punctualitate,seriozitate!!Multumim frumos!!!!!
Back To TopBack To Top