Te-a cerut să îi fii alături pentru toată viața în cel mai romantic moment, atunci când pur și simplu nu te așteptai, iar de atunci toate prietenele îți spun că radiezi de bucurie, plutești pur și simplu pe un norișor de emoție la fiecare pas.

Care este pasul următor? Planificarea unuia dintre cele mai frumoase, mai pure și mai impresionante momente din viața ta: nunta voastră! Cum faci, însă, astfel încât să îți păstrezi starea de spirit pozitivă și relaxată în perioada de organizare a nunții, care uneori poate deveni copleșitoare și ușor haotică?

Alegerea zilei disponibile

În primul rând, definitorie este alegerea zilei, iar conform statisticilor The Knot, aproximativ 70 % dintre nunți sunt planificate într-o zi de sâmbătă. Iar acest aspect poate însemna de la bun început indisponibilitate pentru data dorită. Însă, privește jumătatea plină a paharului, de care poți beneficia: disponibilitatea ridicată a locațiilor și a facilităților exclusiviste în zilele de duminică.

Sfatul nostru este să faci un exercițiu de imaginație și flexibilitate alături de noi…imaginează-ți următorul scenariu: cum ar fi să admiri lacul Snagov de pe ponton duminică dimineața, chiar înaintea cununiei civile ce va avea loc în aer liber, ciocnind un pahar de șampanie sau un cocktail înainte de sosirea invitaților?

Alegerea fotografului ori a DJ-ului

În al doilea rând, nu doar locația este mai degrabă disponibilă într-o zi de duminică, ci și fotografii, videografii sau trupa muzicală, spre exemplu. Astfel, dacă te-ai îndrăgostit iremediabil de anumite fotografii de nuntă pe care ți-ai dori să le ai și tu în album pentru toată viața, îl vei putea alege mult mai usor pe fotograful ideal pentru a face asta. De asemenea, selectarea DJ-ului mult dorit îți poate crea dureri de cap pentru nunta sâmbătă. Iar pentru ziua de duminică disponibilitatea să fie floare la ureche.

Excelent
Pe baza 48 recenzii
Adela Davidaş
Adela Davidaş
19. Iulie, 2022.
recomandă
Multumim ca ati fost alături de noi , sunteti minunați. Va recomand din tot sufletul !???
Luiza Grozav
Luiza Grozav
3. August, 2021.
recomandă
Promptitudine si Profesionalism sunt doua cuvinte cu care asi putea sa îi descriu.Ne-au oferit momente de neuitat. Mulțumesc din suflet!
Maier Alina Stefania
Maier Alina Stefania
30. Septembrie, 2019.
recomandă
Multumim ca ai fost alaturi noi!!!Va recomandam cu drag!!!
Adriana Oltean
Adriana Oltean
30. Iulie, 2019.
recomandă
Mulțumim Alex pentru profesionalism și seriozitate! A fost cea mai buna alegere sa te alegem! ♥️♥️
Corina Maria Raica
Corina Maria Raica
4. Iulie, 2019.
recomandă
Multumim frumos pt ca ai fost alaturi de noi si ne-ai ajutat sa avem un moment special pe care nu-l vom uita niciodată!Multumim pt profesionalismul si seriozitatea ta!!Recomand cu incredere!!The best in town!!?????
Anne Dreghiciu
Anne Dreghiciu
11. Iunie, 2019.
recomandă
Mulțumim mult, a fost perfect! Recomand cu mare drag!?
Gálfi Lóránd
Gálfi Lóránd
9. Ianuarie, 2019.
recomandă
...........................
Iakob Lidia-Blanka
Iakob Lidia-Blanka
9. Ianuarie, 2019.
recomandă
gheata carbonica alba iulia
Mihaila Mihai Tiberiu
Mihaila Mihai Tiberiu
16. Octombrie, 2018.
recomandă
Multumim frumos pentru tot! Pentru implicare, profesionalism si seriozitate! Super echipa! Recomand cu incredere!
Cezara Dascălu
Cezara Dascălu
26. August, 2018.
recomandă
Punctualitate,seriozitate!!Multumim frumos!!!!!