E stabilit, facem nuntă! Locația este aleasă și rezervată, serviciile încep să fie selectate, așa că, se apropie momentul pe care toți cei dragi îl așteaptă cu sufletul la gură: primirea invitațiilor. Pentru multe persoane, mai ales din familia apropiată, invitația reprezintă doar o formalitate, în timp ce pentru restul persoanelor, invitația este un bun reminder referitor la data pe care trebuie să o asigure cu disponibilitate în calendarul lor.

Ne place să spunem că invitația la nuntă reprezintă cartea de vizită a întregului eveniment, deoarece de cele mai multe ori, aceasta se încadrează în conceptul întregii nunți și reflectă fie decorul ales, fie tema stabilită sau alte elemente care vor fi prezente fizic la locație în ziua cea mare.

Când și cum facem invitația de nuntă?

Ei bine, invitații trebuie anunțați cu cel puțin o lună înainte de marele eveniment, însă, de preferat ar fi și mai repede, poate cu două, sau chiar trei luni, așa încât să vă asigurați că nu vor planifica nimic în data nunții voastre și vor putea fi prezenți. Totodată, dacă alegeți să lucrați invitațiile cu un furnizor din această nișă, acest lucru implică încă o lună în avans. Până stabiliți modelul și detaliile, până primiți draft-ul invitației, până faceți modificări și primiți rezultatul final, toate acestea durează.

 

Când și cum oferim invitația de nuntă?

Despre când, am menționat mai sus. Vă sugerăm să oferiți invitațiile cu cel puțin o lună înainte de eveniment, dar, preferabil ar fi chiar și mai repede, cu două sau chiar trei luni înainte. Bineînțeles, aici depinde și cui oferim invitația. Familia și prietenii apropiați deja au notată data în calendar, așa că prioritari sunt persoanele care nu știu deloc de eveniment, sau care știu doar așa … din auzite.

Cum oferim invitația de nuntă, aici ne luăm un răgaz să mulțumim alături de voi tehnologiei și posibilităților pe care ni le oferă acum. Dacă pe vremea părinților noștri era musai să umblăm din casă în casă la chemat, acum poate fi suficient un click pe rețelele de socializare, click prin care încărcăm design-ul invitației în format digital și îl trimitem tuturor celor dragi. În acest fel salvăm și timp, și stres, și eficientizăm și costurile de print care dispar.

 

 

Excelent
Pe baza 48 recenzii
Adela Davidaş
Adela Davidaş
19. Iulie, 2022.
recomandă
Multumim ca ati fost alături de noi , sunteti minunați. Va recomand din tot sufletul !???
Luiza Grozav
Luiza Grozav
3. August, 2021.
recomandă
Promptitudine si Profesionalism sunt doua cuvinte cu care asi putea sa îi descriu.Ne-au oferit momente de neuitat. Mulțumesc din suflet!
Maier Alina Stefania
Maier Alina Stefania
30. Septembrie, 2019.
recomandă
Multumim ca ai fost alaturi noi!!!Va recomandam cu drag!!!
Adriana Oltean
Adriana Oltean
30. Iulie, 2019.
recomandă
Mulțumim Alex pentru profesionalism și seriozitate! A fost cea mai buna alegere sa te alegem! ♥️♥️
Corina Maria Raica
Corina Maria Raica
4. Iulie, 2019.
recomandă
Multumim frumos pt ca ai fost alaturi de noi si ne-ai ajutat sa avem un moment special pe care nu-l vom uita niciodată!Multumim pt profesionalismul si seriozitatea ta!!Recomand cu incredere!!The best in town!!?????
Anne Dreghiciu
Anne Dreghiciu
11. Iunie, 2019.
recomandă
Mulțumim mult, a fost perfect! Recomand cu mare drag!?
Gálfi Lóránd
Gálfi Lóránd
9. Ianuarie, 2019.
recomandă
...........................
Iakob Lidia-Blanka
Iakob Lidia-Blanka
9. Ianuarie, 2019.
recomandă
gheata carbonica alba iulia
Mihaila Mihai Tiberiu
Mihaila Mihai Tiberiu
16. Octombrie, 2018.
recomandă
Multumim frumos pentru tot! Pentru implicare, profesionalism si seriozitate! Super echipa! Recomand cu incredere!
Cezara Dascălu
Cezara Dascălu
26. August, 2018.
recomandă
Punctualitate,seriozitate!!Multumim frumos!!!!!