Moodboard-ul tău spune totul. Dar ce zici de unghiile tale? Deși manichiura în ziua nunții va ocupa probabil un loc în spate atunci când vă decideți aspectul, este cu siguranță un lucru care nu trebuie trecut cu vederea. Gândește-te la toate lucrurile pe care le vei face cu degetele în ziua nunții — să-ți arunci buchetul, să ții de mână partenerul tău, să porți noua ta verighetă — lista poate continua.

1. Obțineți întotdeauna o probă

La fel cum ați face pentru machiajul și părul dvs., ar trebui să vă gândiți cu siguranță la o probă pentru aspectul unghiilor. Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a testa diferite culori, lungimi și forme. Saunders sugerează să vă programați prima probă cu cel puțin două luni înainte de ziua cea mare.

 

 

 

Rochie de mireasă ? Verificat. Up do elegant? Testat și aprobat. Machiaj? Unghiile tale trebuie să arate la fel de bine ca întotdeauna, dar nu te stresa dacă nu te-ai gândit încă prea mult la oja. BRIDES a vorbit cu artistul de unghii celebru din Essie, Michelle Saunders, pentru a afla ce ar trebui să iei în considerare atunci când te decizi asupra unui aspect de unghii de nuntă. Iată ce a avut de spus.

2. Inspirați-vă din sezon

Nu trebuie să-ți asortezi tema florală sau să-ți pictezi unghiile mov pentru toamnă, dar perioada anului și florile care sunt de sezon te-ar putea ajuta să găsești inspirație atunci când vine vorba de alegerea unei culori. „În funcție de anotimp sau de schema de culori, o mireasă ar putea fie să-l păstreze clasic, cu un neutru și transparent, fie să iasă din plin in evidenta cu un purpuriu intens sau un greige opac”, spune Saunders. Dacă sunteți indecisa, alegeți o nuanță încercată și adevărată. „Este întotdeauna sigur să mergi cu un roz semitransparent, precum „Ballet Slippers” de la Essie sau crem ușor opac.”

MAGGIE ATTERO – PLANIFICATORUL DE NUNTI

Dragostea este cheia principală care deschide porțile fericirii, ale urii, ale geloziei și, cel mai ușor dintre toate, poarta fricii.

 

Top 40 de sfaturi pentru nunți

Dacă se întâmplă ceva dezastruos cu manichiura dvs. în ziua nunții, ar fi înțelept să vă înarmați cu o trusă de urgență la îndemână. Păstrați în ea o pilă de unghii, un aparat de curatat cuticule, cremă de mâini și, bineînțeles, oja manichiurii de nuntă. Noua linie Gel Couture de la Essie este o opțiune grozavă pentru mirese, deoarece puteți reaplica oja fără a fi nevoie să utilizați o lampă UV în cazul în care aveți o urgență.

În funcție de lungimea pantofilor sau a rochiei, degetele de la picioare s-ar putea să nu facă nici măcar apariția în ziua nunții. Totuși, cu siguranță ar trebui să le pictezi. Cat despre culoare? Saunders crede că pedichiura este cel mai bun loc pentru a purta ceva albastru.

 

3. Luați în considerare gelul in locul ojei obișnuite

Ultimul lucru pe care vrei să-l faci cu o zi înainte de nuntă este să-ți faci griji că îți strici manichiura. Dacă sunteți de acord, luați în considerare un gel pentru a preveni apariția oricăror pete sau așchii. În plus, îți va dura cel puțin două săptămâni după ziua nunții. „Gelul este o opțiune bună mai ales dacă există o lună de miere prelungită după nuntă”, spune Saunders.

 

O tradiție pe care o am cu prietenii mei este că atunci când unul dintre noi se căsătorește, avem o mulțime de uleiuri parfumate și sticle frumoase la petrecerea burlacilor. Toată lumea pune o picătură sau două într-o sticlă pentru mireasă și își pune o dorință, iar mireasa poartă creația noastră în ziua nunții.

Jennifer Aniston
An Artist

4. Păstrați-l simplu cu Nail Art

Nail Art face furori acum, dar nu se traduce întotdeauna într-un aspect atemporal în ziua nunții. Asta nu înseamnă că ar trebui să sari peste asta dacă îți plac modelele distractive și un pic de strălucire, totuși. „Dacă ești un fan al artei unghiilor, păstrează-l simplu în ziua nunții tale, folosind ca accent un metal auriu sau argintiu (pentru a imita bijuteriile). Recomand să folosești „Good as Gold” sau „No Place Like Chrome” de la Essie.”

Excelent
Pe baza 48 recenzii
Adela Davidaş
Adela Davidaş
19. Iulie, 2022.
recomandă
Multumim ca ati fost alături de noi , sunteti minunați. Va recomand din tot sufletul !???
Luiza Grozav
Luiza Grozav
3. August, 2021.
recomandă
Promptitudine si Profesionalism sunt doua cuvinte cu care asi putea sa îi descriu.Ne-au oferit momente de neuitat. Mulțumesc din suflet!
Maier Alina Stefania
Maier Alina Stefania
30. Septembrie, 2019.
recomandă
Multumim ca ai fost alaturi noi!!!Va recomandam cu drag!!!
Adriana Oltean
Adriana Oltean
30. Iulie, 2019.
recomandă
Mulțumim Alex pentru profesionalism și seriozitate! A fost cea mai buna alegere sa te alegem! ♥️♥️
Corina Maria Raica
Corina Maria Raica
4. Iulie, 2019.
recomandă
Multumim frumos pt ca ai fost alaturi de noi si ne-ai ajutat sa avem un moment special pe care nu-l vom uita niciodată!Multumim pt profesionalismul si seriozitatea ta!!Recomand cu incredere!!The best in town!!?????
Anne Dreghiciu
Anne Dreghiciu
11. Iunie, 2019.
recomandă
Mulțumim mult, a fost perfect! Recomand cu mare drag!?
Gálfi Lóránd
Gálfi Lóránd
9. Ianuarie, 2019.
recomandă
...........................
Iakob Lidia-Blanka
Iakob Lidia-Blanka
9. Ianuarie, 2019.
recomandă
gheata carbonica alba iulia
Mihaila Mihai Tiberiu
Mihaila Mihai Tiberiu
16. Octombrie, 2018.
recomandă
Multumim frumos pentru tot! Pentru implicare, profesionalism si seriozitate! Super echipa! Recomand cu incredere!
Cezara Dascălu
Cezara Dascălu
26. August, 2018.
recomandă
Punctualitate,seriozitate!!Multumim frumos!!!!!